Komt After We Fell naar Netflix in Nederland of hoe te kijken?

News
maandag, 20 september 2021 om 16:00
after we fell st 1 jpg sd highf1631798293
De derde After We film, After We Fell, draait nog in de bioscoop, maar toch zijn er al genoeg kijkers die de film eigenlijk gewoon vanuit huis op de bank willen kijken. Niet iedereen wil de coronapas of is bereid het risico te nemen naar de bioscoop te gaan. De vraag is dan of After We Fell naar Netflix in Nederland komt of hoe je de film kunt kijken. Wij helpen je uit de brand.
Sinds september kan iedereen in de bios genieten van de derde film over Tessa (Josephine Langford) en Hardin (Hero Fiennes Tiffin) en alle mogelijke problemen die de relatie met zich meebrengt. Het derde deel van de After-saga, afkomstig uit de pen van schrijfster Anna Todd, draait alweer een paar weken in de bioscopen. De bioscopen zijn, in tegenstelling tot vorig jaar, open, maar er komt wel een coronapas die mogelijke limieten meebrengt voor wie zich niet vaccineert (of het risico niet wil nemen). Gelukkig is er is een alternatief: Netflix heeft sinds 22 december 2020 de rechten van de eerdere films weten te bemachtigen. Mogelijk heeft dat ook een positief gevolg met het oog op de streamingrechten voor het derde deel.
In Nederland zijn After en After We Collided niet meer te streamen via Netflix. Wel staan de films nu op Amazon Prime Video. Vermoedelijk komt het derde deel van de reeks ook naar deze streamingdienst, tenzij last-minute een andere concurrent besluit de rechten op te pakken.

Waar kan je After We Collided kijken?

Wanneer After We Fell op Netflix in Nederland (of een andere streamingdienst) verschijnt, is nog niet bekend. Tot die tijd betekent dat niet dat je niet het derde deel kunt kijken vanaf de bank in je eigen huis. Ook kun je het derde deel nog niet vinden via een dienst als Pathé Thuis. Wel kun je het tweede deel huren bij Pathé Thuis. Vanaf 7,99 euro is de film via deze streamingdienst te huur.