ING internetbankieren heeft opnieuw last van storing

News
dinsdag, 24 augustus 2021 om 12:44
Klanten bij de ING kunnen niet rustig hun bankzaken regelen. Het lijkt er namelijk op dat er weer een storing is bij de ING, waardoor internetbankieren niet mogelijk is.
De technische dienst bij de ING heeft een drukke week. De werkweek begon voor de dienst, en alle klanten van de Nederlandse bank, al niet lekker door een storing. Die leek gelukkig opgelost, maar die opluchting is niet van lange duur geweest. Het lijkt er namelijk op dat er opnieuw een storing is bij de ING.
Dat blijkt uit de meldingen die nu binnenstromen op Allestoringen.nl. Klanten van de ING melden dat rond het middaguur nieuwe technische problemen zijn opgedoken. Het gaat daarbij vooral om problemen met internetbankieren. Gebruikers kunnen niet inloggen in de app van de ING om mobiel hun bankzaken te regelen en overboekingen via internetbankieren lijken ook niet te werken.

Niet de eerste problemen bij de ING

Naast de storing van gisteren en vandaag heeft de Nederlandse bank het afgelopen jaar wel vaker last van problemen. Zo hadden klanten van de bank eerder in augustus ook al last van een storing, evenals een paar keer in juli.
Op de website van de ING is bovendien te lezen dat de bank zelf nog niet op de hoogte is van alle problemen. Mogelijk kan het dus een tijdje duren voordat klanten weer gebruik kunnen maken van internetbankieren en andere diensten bij de ING. Laten we hopen dat de storing snel weer is opgelost. Zodra er meer nieuws is over de technische problemen, zullen we het bericht bijwerken.

Populair Nieuws