ING storing zorgt voor problemen met mobiel bankieren

News
dinsdag, 17 mei 2022 om 15:45
Het kan goed zijn dat je vandaag problemen hebt als je je bankzaken wil regelen via de app van de ING. De Nederlandse bank heeft namelijk last van storing, waardoor er problemen opduiken met mobiel bankieren.
Met de technologie van vandaag is veel mogelijk. Zo kunnen altijd in contact staan met vrienden en familie door middel van social media en is bankieren een eitje geworden dankzij de introductie van internetbankieren en de mobiele apps van banken. Ten minste, al alles natuurlijk naar behoren werkt.
Dat lijkt momenteel alleen niet het geval te zijn met de app van de ING. Volgens Allestoringen.nl kampt de Nederlandse bank momenteel namelijk met een storing, nadat er gisteren ook al een grote storing was bij het bedrijf. Volgens de meldingen zijn er voornamelijk problemen met het maken van overboekingen en het inloggen met mobiel bankieren. Daarvoor is het voor veel klanten momenteel niet mogelijk om hun bankzaken te regelen bij de ING.

Nog steeds last van dezelfde ING storing?

De huidige problemen bij de ING worden mogelijk veroorzaakt door dezelfde storing waar de bank gisteren last van had. Volgens het Twitter-account van de ING is die storing opgelost, maar gebruikers op social media laten weten dat ze sinds gisteren nog steeds geen bankzaken kunnen regelen via de app. Het is te hopen dat de problemen snel verholpen zijn.
Op de website van de ING laat de bank weten momenteel geen last te hebben van een storing, maar het is mogelijk dat de technische dienst nog niet op de hoogte is van eventuele nieuwe problemen.