Alleen vandaag dikke korting op Sony oordopjes

News
dinsdag, 17 mei 2022 om 16:15
Een paar oortjes of een koptelefoon is iets wat vrijwel iedereen wel kan gebruiken. Op kwaliteit bekeken hoort Sony op dit vlak bij de koplopers. Normaal gesproken moet je dan wel je portemonnee trekken, maar bij MediaMarkt kun je nu met flinke korting slagen.
Alleen vandaag kun je bij MediaMarkt De Sony WF-XB700 oordopjes met een flinke korting scoren. Normaal gesproken betaal je een slordige 90 euro voor deze draadloze oortjes. Vandaag gaat daar bij MediaMarkt een flink bedrag vanaf, waardoor je snel zo'n 35 procent minder betaalt dan anders.
De oortjes zijn niet al te luxe. Ze hebben bijvoorbeeld geen active noise-cancelling. Het zijn dan ook geen vlaggenschipmodellen, maar gewoon degelijke oortjes voor de prijs. De geluidskwaliteit is wel goed in orde, waarbij er extra aandacht is voor een krachtige bas.
De WF-XB700 oordopjes zijn volledig draadloos en kunnen ook een aardig tijdje mee. Op de oortjes zelf kun je zo’n 9 uur muziek luisteren en dankzij het doosje waarin ze opladen kun dat getal verdubbelen. Je kunt ze dus een poosje in tas bewaren zonder zorgen dat je ze constant moet opladen.

Sony brengt ook nieuwe koptelefoon

Sony heeft onlangs ook haar nieuwe vlaggenschipkoptelefoon uit de doeken gedaan. De WH-1000XM5 heeft aardig meer features dan de oortjes hierboven, zoals noise-cancelling en gesture controls. Daar staat tegenover dat je er ook flink meer voor betaalt, dus deze oortjes zullen in veel gevallen alsnog een prima optie zijn.

Populair Nieuws