Update - ING storing maakt internetbankieren onmogelijk

News
donderdag, 02 december 2021 om 9:55
pexels pixabay 50987f1615385895
Een nieuwe dag, een nieuwe storing. Door een ING storing is het nu namelijk niet mogelijk voor klanten van de bank om te internetbankieren.

Update - Weer een storing bij de ING

Het houdt maar niet op bij de ING. Volgens Allestoringen.nl heeft de bank namelijk voor de tweede dag op rij last van een storing. Het grootste gedeelte van de meldingen gaat weer over internetbankieren. Klanten kunnen namelijk niet inloggen om hun bankzaken te regelen. Hopelijk is de storing snel opgelost door de technische dienst van de ING.

Origineel bericht

De laatste tijd duiken er erg veel storingen op, met name bij Nederlandse banken. Zo had gisteren de Rabobank nog last van een grote storing, waardoor de Rabo App het niet deed. Dat is een groot probleem, want veel functionalteiten worden tegenwoordig online aangeboden. Internetbankieren is ideaal van achter je eigen PC of smartphone, maar dan moet alles het natuurlijk wel doen - helemaal aangezien er ook nog eens veel filialen van banken worden gesloten. Vandaag lijkt het alleen weer raak te zijn met een storing bij een bank.
Via Allestoringen.nl komen er namelijk veel meldingen binnen over de ING. Klanten van de bank klagen dat ze niet kunnen inloggen voor internetbankieren. Dat maakt het natuurlijk onmogelijk om online je bankzaken te regelen. Andere klanten van de bank geven aan dat ze momenteel geen overboekingen kunnen maken.

Storing niet bekend bij de ING

De storing lijkt momenteel niet bekend te zijn bij de ING. Op de website met beschikbaarheid van de diensten wordt namelijk aangegeven dat geen enkele dienst van de bank last heeft van een storing. Ook op Twitter wordt er geen melding gemaakt dat de bank last heeft van technische problemen. Het is te hopen dat de bank zo snel mogelijk achter het probleem komt en de storing op kan lossen. Helemaal aangezien het de eerste van de maand is, waarop veel bedrijven en particulieren bankzaken moeten regelen.
Dit bericht is op 2 december 2021 bijgewerkt.