Win de hele maand december vette prijzen met onze 12 Days of Christmas

Article
dinsdag, 30 november 2021 om 13:00
twelve day of christmasf1638274092
Lieve lezer, lieve community! Bedankt! Dat jullie de website bezoeken en plezier beleven aan onze content. Daarom wil ik graag eind het van het jaar iets terugdoen: cadeaus weggeven. Het is vanaf morgen tijd voor 12 Days of Christmas!

Wat gaan we doen?

We gaan van 1 december tot en met 23 december om de dag een dikke prijs weggeven die in één van de volgende categorieën valt: games, films/series en tech. Om de dag maken jullie kans op een dikke prijs. In samenwerking met diverse partijen geven we hele leuke dingen weg: voor PC liefhebbers, games, retro- ach, van alles een beetje. Laat ik vooral niet te veel verklappen.

Hoe kan je meedoen?

Je mag zo vaak meedoen als je wil, maar je kan tijdens 12 Days of Chrismast maar één prijs winnen. Ook is er geen limiet dat een actie per dag loopt of ophoudt. We houden het lekker laagdrempelig. Meedoen kan op twee manieren: voor jezelf of voor een ander. Wat vragen we aan jou? Lekker veel positieve comments achterlaten op de website en leuk op anderen reageren. Makkelijk toch? Wil je liever voor een ander meedoen? Kijk dan op ons Facebook-kanaal en onze Twitter-pagina en tag per actie iemand anders.
Op XGN zal elke dag een overzicht staan van alle win-acties die live zijn gegaan. Tevens verschijnt er om de dag een aparte win-actie online. Reageer specifiek op een win-actie (dus onder het artikel) dat je meedoet voor die specifieke prijsvraag. Maakt het voor ons een stukje makkelijker om alles bij te houden en dat weten we precies op welke prijs jij kan wil maken!
De winnaars maken we op kerst bekend.
Veel plezier en stay tuned!