Keert Rick Grimes terug in The Walking Dead-serie?

News
donderdag, 09 september 2021 om 18:00
the walking dead stripboekenreeks gaat stoppen 152457f1631200658
The Walking Dead: World Beyond onthult connecties met Rick Grimes. Dat heeft te maken met de verschijning van Jadis in het tweede seizoen van de spin-off serie.
AMC's enorm succesvolle zombiefranchise zal blijven groeien met een nieuwe aflevering van spin-off serie The Walking Dead: World Beyond volgend jaar op schermen. Het tweede en laatste seizoen laat zien hoe het met Jadis/Anne is gegaan in de jaren nadat ze in een helikopter met Rick Grimes (Andrew Lincoln) verdween en in veiligheid is gebracht.
Het verhaal van Jadis zou een perfect terugkeerpunt kunnen zijn voor de overleden held Rick Grimes in het volgende seizoen van The Walking Dead: World Beyond. Jadis is nu een soldaat voor de CRM, de samenleving met zo'n 200.000 overlevenden.
Zes jaar nadat Jadis Ricks’s leven heeft gered, keert ze terug met een missie: "Om een nieuwe era op deze planeet in te luiden", terwijl Rick nogsteeds vermist is. Wat er na die helikoptervlucht gebeurd is, blijft een raadsel. Er wordt gedacht dat Rick een gevangene van de CRM is, een organisatie die zoekt naar een geneesmiddel of een oplossing voor de zombieplaag die de mensheid al tien jaar in zijn greep houdt.

De komende tien afleveringen gaan volgens Scott Gimple geen directe antwoorden geven, laat hij weten aan ComicBook. Wel komen de tien afleveringen met hints over wat er is gebeurd naar de helikoptervlucht.

Grote rol Rick Grimes in TWD

Voordat de zombie-apocalyps uitbrak, was Rick Grimes een agent in Cynthiana, Kentucky, waar hij het grootste deel van zijn leven had gewoond. Zijn verhaal begint wanneer hij ontwaakt uit een coma in een verlaten ziekenhuis en ontdekt dat de wereld om hem heen wordt overspoeld door ondoden. Hij gaat op zoek naar zijn vrouw en zoon en vindt ze samen met een groep overlevenden, samen met zijn vriend Shane.