Indiana Jones and the Great Circle gameplay getoond voor Xbox

News
vrijdag, 19 januari 2024 om 9:30
indiana jones and the great circlef1705652357
De eerste grote gaming showcase van het jaar is achter de rug. In een nieuwe Developer Direct heeft Xbox een aantal games getoond, waaronder Indiana Jones and the Great Circle. Er was daarbij ook meteen gameplay te zien.
Het is al een paar jaar bekend dat MachineGames, bekend van Wolfenstein, werkt aan een gloednieuwe Indiana Jones-game. Daarover was alleen nog niet veel bekend, al lekte de titel eerder deze week uit. Tijdens de Xbox Developer Direct is de game eindelijk volledig onthuld.
Indiana Jones and the Great Circle, zoals de game inderdaad blijkt te heten, speelt zich af tussen Raiders of the Lost Ark en The Last Crusade. Spelers kruipen uiteraard in de huid van Indiana Jones en wel in een first-person perspectief. Dat gameplay perspectief is volgens de ontwikkelaars gekozen zodat je niet zomaar speelt als Indiana Jones, maar eigenlijk zelf de avonturier bent.
Qua gameplay lijkt de game een nadruk te leggen op puzzels en stealth en niet zozeer op gevechten. Uiteraard zul je af en toe moeten knokken met wat vijanden en worden ook de zweep en revolver gebruikt. Maar net als in de films, waarin Indy nauwelijks een magazijn leeg schiet, zijn er verschillende andere manieren om onder een groot gevecht uit te komen.

Wanneer is de release van Indiana Jones and the Great Circle?

Hoewel het voor het eerst is dat er in-game beelden getoond zijn van Indiana Jones and the Great Circle, is de game in een gevorderd stadium. Er is nog geen releasedatum, maar in de showcase werd gezegd dat de game dit jaar nog uit moet komen. The Great Circle komt, zoals alle games van first-party Xbox-studio’s, naar Xbox, PC en Game Pass.

Populair Nieuws

Laatste Reacties