Titel Bethesda’s Indiana Jones game lijkt bekend

News
donderdag, 11 januari 2024 om 11:00
indiana jones headerf1687518035
Het is inmiddels alweer een tijdje geleden dat de Indiana Jones-game van Bethesda en MachineGames is aangekondigd. Daar is sindsdien alleen niets van getoond. Daar komt binnenkort verandering in, maar intussen lijkt de titel van de game alvast bekend.
Indiana Jones was vorig jaar weer terug voor een nieuw avontuur op het witte doek. Nu kunnen fans weer uitkijken naar een avontuur, maar dan als game. De vraag is bij Indiana Jones natuurlijk naar wat voor schat of legende hij op zoek gaat en nu is daar mogelijk een hint naar.
Volgens Twitteraar Kurakasis heeft Lucasfilm namelijk een aantal domeinnamen gekocht die waarschijnlijk te maken hebben met de game. Het zijn allemaal variaties op de titel Indiana Jones and the Great Circle. Het bedrijf heeft bovendien ook handelsmerken aangevraagd voor The Great Circle, bedoeld voor goederen en diensten voor games.
Het blijkt bovendien dat er in de weinige officiële beelden rondom de game al iets te zien was dat deze titel vrij waarschijnlijk maakt. Meteen aan het begin van de teaser voor de game is namelijk een boek te zien met de titel “Ancient Circles”. Wat deze cirkel is en wat hem zo geweldig maakt, zal natuurlijk moeten blijken in de game.

Indiana Jones and the Great Circle titel snel bevestigd?

Het duurt waarschijnlijk niet lang meer voor de titel van de game officieel bekend wordt gemaakt. Op 18 januari is er namelijk een Xbox Developer Direct, waarvan al bekend is dat hij even stilstaat bij Indiana Jones. Er zijn trouwens ook geruchten dat de game dit jaar nog moet uitkomen.

Populair Nieuws

Laatste Reacties