Liefde is meedogenloos in nieuwe gratis Epic Games Store game

News
vrijdag, 19 januari 2024 om 9:00
epic gamesf1645113725
Epic Games helpt de January Blues te verjagen met de liefde. Hoewel, de gratis game van deze week heet dan wel LOVE, het is allesbehalve een liefdevolle gebeurtenis. Deze game kan je het bloed onder de nagels vandaan houden. Een haat-liefde verhouding dan?

LOVE

De game LOVE heeft weinig met de liefde te maken, of het moet de liefde voor 2D platforming zijn. De game heeft een minimalistische uitstraling en daagt de speler uit om met minimale middelen al platformend een serie zeer uitdagende levels te doorkruisen.
Het minimalistische uit zich in het gebruik van maximaal drie kleuren, herkenbare hindernissen als spikes, verdwijnende platformen, bewegende delen en nog veel meer helse uitdagingen. Om de speler tegemoet te komen heeft de game een belangrijke extra optie: je kan overal waar je maar wil saven. Heb je dus net een lastige serie sprongen overleefd, dan hoef je dat niet nogmaals te doen als je je volgende sprong mist.
De game biedt 16 uitdagende levels, een drietal bonus levels en een editor, waardoor je nooit zonder uitdagingen hoeft te zitten.

Epic Games blijft gratis games weggeven

In tegenstelling tot veel andere 'gratis' games zijn de wekelijkse gratis games in de Epic Games Store echt gratis. Je hoeft er niets voor te doen, behalve het claimen van de game. Je hebt er geen abonnement voor nodig en hoeft er geen andere aankoop voor te doen!
Eenmaal geclaimed blijft de game voor altijd van jou. Wie regelmatig games in de Epic Games Store claimt heeft zo al honderden gratis games weten te scoren, waaronder Death Stranding, Homeworld Remastered Collection, Fallout New Vegas, Warhammer 40,000: Gladius - Relics of War, Shadow Tactics - Aiko's Choice, Dishonored en nog veel meer.
Naast de wekelijkse gratis games heeft Epic nog veel meer games die je gratis kan scoren. De Epic Games Store heeft ook een grote lijst games die altijd gratis te spelen zijn. Hieronder zitten bekende namen als Rocket League, Paladins, Smite, Genshin Impact, Neverwinter, Fortnite, World of Warships, Trackmania en League of Legends. De complete lijst gratis games vind je hier.
Let op: je kan de gratis games alleen in de periode tussen donderdag 17.00 uur en precies een week erna claimen, maar de game is en blijft daarna voor altijd in je account en gratis te spelen. Je hoeft de game niet eens te downloaden of te spelen, als je de game in de gratis periode claimt is hij daarna op elk moment te downloaden uit de Epic Games Store.

Populair Nieuws