Indiana Jones 5 cast vergroot met toffe acteur!

News
vrijdag, 16 april 2021 om 9:30
xgn google image
Mads Mikkelsen voegt zich bij de cast van Indiana Jones 5. Zo maakt Deadline bekend. Nadat eerder al duidelijk werd dat Phoebe Waller-Bridge in het vervolg te zien zou zijn samen met Harrison Ford voegt nu ook de acteur die je onder andere kent uit Doctor Strange, Rogue One: A Star Wars Story en Hannibal zich bij de cast.
De cast van Indiana Jones 5 blijft maar groeien. Nadat eerder duidelijk werd dat Phoebe Waller-Bridge de vrouwelijke hoofdrol gaat vertolken, komt Mads Mikkelsen de productie nu ook met zijn aanwezigheid verblijden. De film wordt geregisseerd door James Mangold, de man die eerder Logan onder zijn hoede nam. Daarmee neemt hij het stokje over van Steven Spielberg.
Spielberg is nog wel betrokken bij de productie als producent. Verder zijn ook Kathleen Kennedy, Frank Marshall en Simon Emanuel producenten. De muziek wordt door John Williams gemaakt, zoals voor alle eerdere delen ook het geval was. Komende zomer moet de film in productie gaan, waarna een release volgend jaar op 29 juli 2022 gepland staat.
lbp3 level editor xgn bouwt indiana jones level 62615 1

Indiana 5 cast een van velen voor Mikkelsen

Mikkelsen neemt de laatste tijd steeds meer rollen aan in populaire reeksen. Tenminste, zo lijkt het. Zo was hij in 2016 te zien in Rogue One: A Star Wars Story en speelde hij natuurlijk ook al de schurk in Doctor Strange (ook in 2016). Daar blijft het alleen niet bij.
De acteur neemt namelijk ook het stokje van Johnny Depp over in de Fantastic Beasts-films. Depp speelde Grindelwald maar liet de films achter zich wegens zijn problemen in de rechtbank. Mikkelsen neemt de rol nu over.

Populair Nieuws