Wordt de nieuwe FromSoftware game al snel uitgebreid getoond?

News
woensdag, 25 januari 2023 om 21:30
armored core vif1674661622
Met Elden Ring heeft FromSoftware zich op de kaart gezet voor een nog veel groter publiek. Mogelijk krijgen we de nieuwe game van de studio al binnen een paar dagen uitgebreid te zien.
FromSoftware was voor veel gamers al een studio om altijd in de gaten te houden, maar met Elden Ring heeft de ontwikkelaar zich echt op de kaart gezet voor het grote publiek. De game is door velen bestempeld als Game of the Year 2022, terwijl er genoeg sterke concurrentie was. En de volgende titel van FromSoftware komt er alweer aan.
TIjdens The Game Awards heeft de ontwikkelaar namelijk Armored Core VI aangekondigd. De onthulling ging gepaard met een teaser, maar we hebben nog geen echte gameplay van de nieuwe titel gezien. Mogelijk gaat daar al verandering in komen op 3 februari.
Die dag wordt namelijk de Taipei Game Show georganiseerd en Bandai Namco heeft een tijdslot van een uur gepland voor een livestream. Dat meldt VG247. Bandai Namco is de uitgever van Armored Core VI en het lijkt dan ook een ideaal moment om de eerste gameplaybeelden te gaan tonen.

Een oude franchise van FromSoftware

De naam Armored Core zal waarschijnlijk niet zoveel belletjes doen rinkelen als Dark Souls, Elden Ring of Bloodborne. Toch is het juist één van de oudste franchises van FromSoftware. De studio maakt de reeks al sinds 1997, lang voordat het kwam met de Soulsborne titels.
In Armored Core stappen spelers in een mechasuit om het in third person shooter-gevechten om te nemen tegen andere gemechaniseerde vijanden. In totaal zijn er al vijftien verschillende Armored Core games verschijnen, waarbij Armored Core VI nummer zestien wordt voor FromSoftware.

Populair Nieuws