Humble Games trapt Showcase seizoen af

News
donderdag, 18 mei 2023 om 15:30
humble games showcase1f1683810226
Eind mei en begin juni is traditioneel de periode waarin alle grote publishers hun plannen voor de komende tijd laten zien. De E3 bestaat niet meer, maar de showcases zijn gelukkig gebleven. Voordat Sony, Microsoft en de rest hun plannen ontvouwen is het eerst de beurt aan Humble Games. Zij presenteren vanavond al hun showcase.
Het showcase seizoen gaat beginnen! Waar traditioneel E3 de grote publiekstekker was waar alle grote publishers zich onder schaarden is dat dit jaar helemaal anders. E3 is niet meer, het Summer Game Fest heeft de opengevallen plek ingenomen.
Dat betekent niet dat we helemaal geen game-nieuws te horen krijgen. Sterker, de line-up voor het main event op 10 juni is voller dan ooit! Voordat het zo ver is krijgen we nog diverse andere showcases voorgeschoteld, waaronder natuurlijk die van Sony.
Het seizoen wordt dit jaar afgetrapt door Humble Games. Humble staat natuurlijk bekend om de Humble Bundles, waarin diverse games voor een heel zacht prijsje aangeboden worden. Ook nu nog biedt Humble diverse bundles aan, waaronder de maandelijkse Humble Choice.

Humble Games om naar uit te kijken

Tegenwoordig is Humble veel meer. Natuurlijk heeft Humble tegenwoordig een eigen storefront, maar als Humble Games is Humble ook game publisher geworde. Met games als Slay the Spire, Ring of Pain en Unpacking heeft Humble een prima track record.
Humble Games heeft een flink aantal games nog in ontwikkeling, waaronder Bushiden, Totemic en Stray Gods, waar we graag meer informatie over willen horen. Ook verwachten we informatie over nieuwe games te horen en wellicht de introductie van een nieuwe bundle. Genoeg om naar uit te kijken dus!
De Humble Games Showcasse 2023 is vanavond 18 mei om 7 uur te zien op de website van IGN.