Sony’s nieuwste telefoon bevat 's werelds lichtste behuizing

News
donderdag, 18 mei 2023 om 15:00
xperia 10 v color variation 16 9f1684228788
Sony komt met een nieuwe smartphone in het middensegment, namelijk de Sony Xperia 10V. Dit is een lichte telefoon met wat goede technische snufjes en een verkoopprijs van 449 euro. Sony zelf zegt dat de smartphone 's werelds lichtste behuizing bevat.
In het persbericht is het volgende te lezen: ‘De Xperia 10V is niet alleen uitgerust met een batterij met grote capaciteit die ongeveer 34 uur ononderbroken video kan afspelen, maar heeft ook 's werelds lichtste behuizing, gerealiseerd met een slanke rand dat gemakkelijk met één hand te bedienen is. Ook heeft dit toestel een sterk en duurzaam Corning Gorilla Glass Victus display.’
Verder bevat de Sony Xperia 10V drie lenzen op de achtercamera: brandpuntsafstanden 16mm (F2.2), 26mm (F1.8) en 54mm (F2.2)). Het toestel is bedoeld om ‘mooie snapshots’ mee te maken. ‘De handshutter-functie op de voorcamera maakt handsfree eenvoudige selfies mogelijk door de sluiter automatisch te ontspannen wanneer je je handpalm op het toestel richt,’ is te lezen in het persbericht.

Sony Xperia 10V bevat 's werelds lichtste behuizing

De batterij heeft 5000 mAh en een gewicht van slechts 159 gram. Verder speelt Sony in op de wens van de consument en komt met hippe kleuren. De Sony Xperia 10V zal namelijk te koop zijn in de kleuren lavendel, saliegroen en wit en zwart. Dit zijn dezelfde kleuren als de draadloze oortjes, de WF-C700N.
De Sony Xperia 10V zal ergens halverwege volgende maand te koop zijn, al ontbreekt een concrete releasedatum voor Nederland. Wil je meer weten over het toestel? Ga dan naar de officiële website waar je nog veel meer specificaties kunt terugvinden.

Belang van duurzaamheid voor Sony

Tot slot is het een vermelding waard dat Sony bezig met duurzaamheid. Zo heeft het bedrijf het Road to Zero opgesteld ‘dat streeft naar nul milieubelasting in 2050. Om dit te bereiken onderneemt Sony actie en stellen ze stapsgewijs milieudoelstellingen vast. Als onderdeel van deze milieudoelstellingen streven ze ernaar plastic verpakkingsmateriaal voor nieuw ontworpen kleine producten tegen 2025 volledig te elimineren. ‘
Om die reden wordt er bij de Xperia 10V zul je geen plastic aantreffen in de verpakking.

Populair Nieuws