Game of Thrones Starbucks-beker in beeld en productie biedt excuses aan

  In de nieuwste aflevering van Game of Thrones is er een koffiebeker van waarschijnlijk Starbucks te zien. De beker stond op tafel naast Daenerys en was volop in beeld. Fans wisten niet wat ze zagen en het productieteam biedt nu zijn excuses aan voor deze fout.

  HBO

  De nieuwste aflevering van het laatste seizoen van Game of Thrones ging afgelopen maandag online en fans konden weer 78 minuten lang genieten. Naast veel drama, actie en liefde was er ook een zeer opmerkelijke scène, waar fans veel ophef over hebben gemaakt.

  In de desbetreffende scène zien we Jon Snow en Daenerys in de grote hal van Winterfell, waar zij met alle overlevers de doden herdenken en aan het feesten zijn. Op een gegeven moment zien we Daenerys aan tafel zitten, waar ook nog iets opmerkelijks op tafel staat. Hier zien we een koffiebeker die zo uit de dichtstbijzijnde Starbucks kan komen. Deze grote fout is erkend door de producent en zij bieden hiervoor hun excuses aan.

  Game of Thrones

  Hoe komt een Starbucks-beker in Game of Thrones?

  In een reactie van producent Bernie Caulfield laat hij weten dat hij niet kan geloven dat deze fout is gemaakt. Terecht, aangezien niemand in Winterfell ooit heeft gehoord van een vanille frappuccino. Ook koffieketen Starbucks laat een reactie achter. ‘Om eerlijk te zijn zijn we verbaasd dat ze geen drakendrankje had besteld’.

  Ondanks de verontschuldiging van de producent en de grappige reactie van Starbucks is en blijft dit natuurlijk een grote fout. Hoe heeft het kunnen gebeuren dat iemand zijn koffie op de tafel heeft laten staan, terwijl zij gewoon aan het filmen zijn. De reacties van fans lopen uit van zeer haatvol, maar ook naar hilarisch.

  Het laatste seizoen van Game of Thrones is alweer bijna afgelopen. Hierna zullen er een aantal spin offs gemaakt worden van de serie. Welke dat gaan worden is nog niet zeker, maar in onze special over Game of Thrones spin offs lees je wat wij denken over deze aparte verhalen.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.