House of the Dragon-acteur verklapt release seizoen 2

News
donderdag, 18 januari 2024 om 9:00
2021 05 06 house of the dragon targaryenf1661985075
De Game of Thrones-prequel House of the Dragon is goed ontvangen en werd dan ook al snel vernieuwd voor een tweede seizoen. Dat moet dit jaar uitkomen, maar het is nog niet bekend wanneer precies. Een acteur uit de serie geeft nu wat meer informatie.
Van veel series laat de release op het moment iets langer op zich wachten dan eigenlijk de bedoeling was. Door grote stakingen in Hollywood hebben veel producties maandenlang stilgelegen. House of the Dragon is daar aan ontsnapt en kan dus geheel volgens plan dit jaar met een tweede seizoen komen.
De enige officiële indicatie van wanneer dit seizoen precies verschijnt is de zomer van dit jaar. Maar in The Zoe Ball Breakfast Show op BBC Radio 2 heeft Matt Smith (Daemon Targaryen) een iets nauwkeurigere periode genoemd. Volgens hem staat de release momenteel gepland voor augustus.
De opnames van House of the Dragon seizoen 2 zijn in ieder geval afgelopen, zo vertelt Smith. Het zijn dus alleen nog zaken als effecten, montage en heropnames van dialoog die nog moeten gebeuren. Dat alles kan aardig tijd kosten, dus later in de zomer lijkt een goede schatting van de releasedatum van seizoen 2.

Eerste House of the Dragon seizoen 2 teaser al te zien

We hoeven natuurlijk niet op de release van seizoen 2 te wachten om er iets van te zien. In aanloop naar het seizoen zullen er de nodige trailers verschijnen. De eerste teaser is onlangs zelfs al verschenen.