Dit zouden de Game of Thrones-makers graag veranderen aan de serie

News
donderdag, 18 januari 2024 om 9:30
game of thrones ned starkf1602247624
Het laatste seizoen van Game of Thrones werd erg bekritiseerd door fans. Maar als makers D.B. Weiss en David Benioff één ding mochten veranderen, dan zou het niet het laatste seizoen zijn.
Jarenlang was Game of Thrones dé hype op het gebied van series. De show heeft er zelfs eigenhandig voor gezorgd dat fantasy series booming zijn geworden, met streamingdiensten die flink zijn gaan investeren in series als The Witcher, The Ring of Power en HBO zelf natuurlijk met spin-offs als House of the Dragon.
Maar Game of Thrones is ondertussen een beetje in de vergetelheid geraakt, wat grotendeels komt door het tegenvallende laatste seizoen. Showrunners D.B. Weiss en David Benioff worden ervan beticht dat ze het laatste seizoen hebben afgeraffeld, zodat ze sneller konden beginnen aan hun Star Wars-trilogie voor Disney - die later ook nog eens werd geannuleerd.
In een interview met The Hollywood Reporter laten de twee makers weten dat ze graag één ding zouden veranderen aan de show. En dat is opvallend genoeg niet het laatste seizoen, maar het terugbrengen van een personage uit het eerste seizoen.

“Er is één ding dat ik graag had willen doen en dat is het personage Mord the Jailer. Het was een vergissing om Mord the Jailer niet terug te brengen. We hebben het er altijd over gehad.”

Wie is Mord the Jailer?

Het personage verscheen in het eerste seizoen als de bewaarder van Tyrion Lannister, toen The Imp opgesloten zat in de sky cells van The Eyrie. Uiteindelijk wist Tyrion Mord om te kopen, zodat hij de kans kreeg om zijn zaak voor te leggen aan de heerser van de regio op dat moment, Lysa Arryn.
Volgen D.B. Weiss en David Benioff was er zelfs al een plan om Mord terug te brengen. Zo zou hij in een taveerne zitten in een scène met Brienne of The Hound. De makers beseften naar eigen zeggen alleen te laat dat Mord de eigenaar van de taveerne had kunnen zijn.

Populair Nieuws