Houd je hart vast voor Ambulance Life

News
vrijdag, 28 juni 2024 om 18:00
ambulance life
Ambulance Life komt met spoed en een sirene naar PlayStation 5, Xbox Series en PC. Deze paramedic simulator toont een blik in het bloeddrukverhogende leven van ambulancebestuurders.
In Ambulance Life speel je als een ambulancebestuurder die naar het gevaar toe rijdt, eerstehulp biedt en dan met spoed weer naar het ziekenhuis rijdt. Gebruik je getrainde medicusoog en stel vragen om vast te stellen wat er aan de hand is, zodat je de juiste noodbehandelingen uit kan voeren.
Wees wel snel, want je wil niet dat patiënten in jouw handen sterven. Nee, je moet het probleem eerst op de artsen van het ziekenhuis afschuiven, zodat jouw handen schoon blijven. En rijdt onderweg ook niemand aan, dit is geen GTA. Ambulance Life neemt het leven van zieken en gewonden ook een stuk serieuzer dan Two Point Hospital.
Er zijn ook 'baasgevechten' in de vorm van catastrophes. Dan is er een serieus ongeval met tientallen verwondingen. Het is dan aan jou om zoveel mogelijk patiënten te vinden en ervoor te zorgen dat zij met de hoogste nood eerst geholpen worden. Sterker nog, je zal moeilijke keuzes moeten maken, want er is niet genoeg tijd om iedereen te helpen. Dus zal je moeten kiezen iemand te laten omdat die 'slechts' een gebroken been heeft, of omdat je de persoon niet mag.
Omdat sommige ongevallen wat aan de bloederige kant kunnen zijn, en omdat patiënten voor onderzoek en toegrepen uit de kleren moeten, is Ambulance Life 18+. Maar als je een streamer bent hoe je je hier geen zorgen om te maken. Ons werd op het hard gedrukt dat er een streaming mode gaat zijn waarmee je naaktheid kunt censureren. Gelukkig maar, want de banhamer van Twitch kent geen genade.
Ontwikkelaar Aesir Interactive is vooral bekend voor paardengames, maar ze hebben ook Police Simulator: Patrol Officers gemaakt. Zoals de naam suggereert speel je daar als een politieagent. Met genoeg tijd zal Aesir het hele infrasctructuur simuleren. 

Populair Nieuws

Laatste Reacties