Call of Duty Warzone patch notes verklapt Vanguard Royale details

News
woensdag, 08 december 2021 om 17:30
call of duty warzone explosion calderaf1638351839
Het eerste seizoen van Call of Duty Warzone Pacific gaat bijna beginnen. Daarom zijn er patch notes gedeeld van de nieuwe update, waarin ook alvast wat details van Vanguard Royale wordt verklapt.
Op de officiële Call of Duty-website zijn de patch notes gedeeld voor Call of Duty Warzone. In de patch notes krijgen we voornamelijk informatie over de map Caldera. Daarnaast is er een gloednieuwe modus binnen de game genaamd Vanguard Royale.
De Vanguard Royale modus heeft alleen de 'nieuwe' wapens, Operators, voertuigen en meer die geïntroduceerd worden met de update, voor een echte Vanguard ervaring. Er worden in totaal 40 nieuwe wapens onthuld, waarvan 36 uit Call of Duty Vanguard komen. De wapens van Vanguard kunnen alleen gevonden worden op de map. Naast de wapens zijn er ook vliegtuigen toegevoegd uit de Tweede Wereldoorlog. De game bevat ook nieuwe gevaren voor het milieu, die worden aangekondigd door een rode cirkel of de Tac-kaart.
Hoewel de speeltijd van de Battle Royale in lijn blijft met de ervaring van Verdansk-map, heeft de ontwikkelaar ervoor gekozen om de cirkelsnelheden aan te passen om zo de grootte van Caldera beter weer te geven.

Resurgence-gameplay is terug

De Resurgence-gameplay zal ook weer terugkeren in de game. De modus is afgestemd op een selectie van geselecteerde points of interest op de nieuwe map Caldera. Op de map kunnen maximaal 48 spelers rondrennen.

Spelers die Call of Duty Vanguard bezitten hebben sinds 8 december toegang tot de Caldera-map, spelers die dit niet hebben zullen op 9 december toegang hebben tot de map. Tot die tijd mogen zij zich vermaken op Rebirth Island.