Horizon Forbidden West update voegt gewilde PS5 features toe

News
woensdag, 06 juli 2022 om 14:00
horizon forbidden west 2f1645102456
Horizon Forbidden West spelers kunnen nu update 1.17 downloaden voor de game. De patch voegt een aantal gewilde PS5 features toe, waaronder Variable Refresh Rate en een nieuwe graphics mode.
Het is alweer een paar maanden geleden sinds Horizon Forbidden West is gelanceerd, maar Guerrilla blijft ondertussen hard doorwerken aan de game. Met de nieuwe update voegt de Nederlandse ontwikkelaar namelijk een aantal features toe waar veel spelers gelukkig van worden.
Via de patch notes, die door de studio gedeeld zijn via Reddit, wordt namelijk bekendgemaakt dat er een paar gewilde PS5 features aan de game worden toegevoegd. Zo kan je in Horizon Forbidden West nu genieten van Variable Refresh Rate, ondersteuning voor High Refresh Rate en een nieuwe 'balanced' graphics mode. Die laatste mode heeft 40Hz als target voor monitoren en televisies die dat ondersteunen.
De update lost daarnaast ook een aantal problemen in de game op. Zo zullen er minder crashes plaatsvinden, kunnen spelers twee side-quests nu wel voltooien en zijn er nog veel meer bekende problemen gefixt.

Nog meer Horizon aan de horizon

Fans van de franchise van Guerrilla kunnen niet alleen met de nieuwe PS5 features aan de slag, er zijn ook nog meer projecten van Horizon in ontwikkeling. Zo is Guerrilla druk in de weer om de VR-game Horizon Call of the Mountain te maken, voor de release van de PSVR 2.
Daarnaast wordt er ook gewerkt aan een Netflix-serie over de bekende franchise. Recent zijn er details gelekt over de show. Zo zullen er twee tijdlijnen gevolgd worden, eentje voor en eentje tijdens en na de apocalypse. De serie wordt naar verluidt opgenomen in de buurt van de Canadese stad Toronto.

Populair Nieuws

Laatste Reacties