Five nights at Freddy’s: Security Breach gameplay getoond

  Five Nights at Freddy’s is één van de bekendste horrorspellen die er bestaat. Wat begon als camerabeelden bekijken en lichten aan en uit zetten, is de nieuwste game van FNAF een tikkeltje anders. Security Breach laat een free roam wereld zien die alleen in jouw ergste nachtmerries voorkomt.

  Gameplay

  Five Night at Freddy’s is gemaakt door Steel Wool Studios. Security Breach is haar nieuwste titel. De nieuwste game laat een groot kinderparadijs zien waarin je vrij kan gaan en staan waar je wilt.

  Het binnenpark is een soort grote speelplaats waar animatronic (automatisch beweegbare) karakters overdag kinderen opvrolijken. Maar in Five Nights at Freddy’s zijn ze niet zo aardig zoals ze lijken. In de nacht komen ze tot leven en doen ze er alles aan om de bewakers van het speelparadijs te vernietigen.

  Dit speelparadijs kun je geheel ontdekken doordat het een free roam game is. Je kan de speelplaats ingaan, ondergrondse gaan, de animatronic karakters en van wegvluchten. Eigenlijk alles wat je in de vorige Five Nights at Freddy’s games niet kon doen. Ook kunnen we deze enge monsters zien rennen en bewegen, wat je in de oudere games alleen voor enkele seconden kon zien op camerabeelden. Ook heb je een speciaal horloge waarin de map van de gehele speelplaats in staat, maar ook de verschillende camera’s, inventory en een logboek.

  Bekijk hieronder de gameplay trailer van FNAF: Security Breach

  Release

  Five Nights at Freddy’s Security Breach heeft nog geen exacte datum dat het uitkomt. Wel weten we dat deze game ergens in 2021 uitkomt op de gloednieuwe Playstation 5 console, maar ook op de PS4. Het wordt dus een compleet andere game dan de vorige FNAF-delen.

  Five Nights at Freddies Security Breach

  Verkijgbaar vanaf 2021

  Meer over deze game
  Loading...
  x

  © 2005 - 2021 Alle rechten voorbehouden.