Horizon Forbidden West pre-load nu beschikbaar

News
vrijdag, 11 februari 2022 om 15:30
horizon forbidden west 2f1632911376
Nog even en dan is het zover: de release van Horizon Forbidden West. We moeten nog een weekje wachten op de release, maar er is goed nieuws. De pre-load is namelijk nu beschikbaar.
Wie via de PlayStation Store een pre-order heeft geplaatst voor Horizon Forbidden West kan de download nu starten. De pre-load van de game is namelijk nu beschikbaar voor zowel PS4 als PS5. De game die wordt gedownload is versie 1.03.
Het kan verstandig zijn om de pre-load te starten, aangezien de download behoorlijk groot is. De game is maar liefst 90,55 GB groot. Dat kan dus sowieso al een tijdje duren om te downloaden, helemaal als je het op launch day doet, wanneer de servers waarschijnlijk flink belast zullen zijn met alle Horizon-downloads.

Gratis PS5-upgrade niet te pre-loaden

Wie de (goedkopere) PS4-versie van Horizon Forbidden West heeft gekocht kan deze upgraden naar de PS5-versie. Dat geldt ook voor digitale aankopen, alleen kun je de upgrade niet pre-loaden. De upgrade zul je dus alsnog op de dag van release moeten downloaden.
Horizon Forbidden West verschijnt op 18 februari op de PlayStation 4 en PlayStation 5. Je kunt hier alles lezen wat je moet weten over de game. Weet je genoeg, maar wil je een beetje in de stemming komen, check dan ons Horizon Forbidden West-ABC voor meer informatie en achtergrond over de game.