Fans niet blij met graphics Mario Kart DLC

News
vrijdag, 11 februari 2022 om 16:00
2022 02 11 mario kart 8 deluxef1644576160
In de meest recente Nintendo Direct kwam Nintendo met de aankondiging dat Mario Kart 8 Deluxe DLC zou krijgen. Er worden veel banen uit vorige Mario Kart-games naar de game gebracht. Goed nieuws voor fans dus, maar sommige fans zijn niet zo te spreken over de graphics van de DLC.
In de komende twee jaar gaat het aantal banen in Mario Kart 8 Deluxe letterlijk verdubbeld worden. De Booster Course Pass-DLC voor de game brengt namelijk 48 banen uit voorgaande Mario Kart-games — inclusief de mobile game Mario Kart Tour — naar Mario Kart 8. Goed nieuws alom, zou je denken.
Maar sommige fans hebben screenshots uit de trailer voor de DLC naast screenshots uit de originele game gelegd en zijn niet blij met het resultaat. Hoewel alles er volgens velen heel aardig uitziet, past de visuele stijl niet bij de bestaande banen. De DLC gebruikt bijvoorbeeld veel minder gedetailleerde textures dan de hoofdgame. @DynamoSuperX op Twitter legde de screenshots naast elkaar en kreeg veel reacties.

Meningen verdeeld over Mario Kart DLC

De één lijkt wat meer open te staan voor het verschil in stijl dan de ander. Sommige fans vinden de nieuwe stijl er goed uitzien, maar niet passen bij Mario Kart 8, terwijl anderen vinden dat de graphics van de nieuwe banen in alle opzichten een achteruitgang zijn. Weer anderen zijn alleen maar blij dat er meer Mario Kart komt, aangezien Mario Kart 8 nu acht jaar meedraait en er ondanks geruchten nog even geen Mario Kart 9 aan de horizon lijkt te zijn.
De eerste golf Mario Kart 8 Deluxe DLC komt uit op 18 maart 2022. De rest moet gedurende 2022 en 2023 uitkomen. Het is afwachten hoe de banen er in de game uitzien, waar ze zonder de extra video compressie van video-hosts als YouTube te bewonderen zullen zijn.

Populair Nieuws