Horizon Forbidden West leak noemt PS5 releasedatum

News
maandag, 10 mei 2021 om 13:00
horizon forbidden west coverartkf1593505715
Als we een lek rondom Horizon Forbidden West moeten geloven, dan komt de game binnenkort uit. Volgens de betrouwbare insider Robert Serrano moet de game dit jaar nog verschijnen voor PlayStation 4 en PlayStation 5.
Op Twitter kondigde Serrano onlangs aan dat de game in oktober 2021 zal verschijnen. Hiernaast melde de insider dat Horizon Forbidden West twee grafische modi zal hebben. Een prestatiemodus met 4K-resolutie en 60 frames per seconde én een kwaliteitsmodus met 4K-resolutie, 30 frames per seconde en hoogwaardige visuele effecten.

Releasedatum Horizon Forbidden West

Dat Horizon Forbidden West dit jaar nog uit moet komen is geen verrassing. Eerder kwam het gerucht al naar buiten dat de game een releasedatum zou krijgen in 2021. Op Instagram was namelijk een reclame van PlayStation te zien dat de game in de tweede helft van dit jaar moet verschijnen.
Het lekken van de releasedatum is dus goed nieuws voor zowel PlayStation 4 en PlayStation 5 bezitters. Horizon Forbidden West komt namelijk ook ‘gewoon’ nog uit op de oudere generatie console. Afgelopen jaar kregen we namelijk al te horen dat de langverwachte game ook op de PlayStation 4 uitkomt.
Aangezien het bemachtigen van de next-gen console nog best wel lastig is, is het fijn dat ook PS4 bezitters aan de slag kunnen met Horizon Forbidden West. Misschien komt de game ook al wel heel snel naar PC toe, aangezien Sony meer PlayStation exclusives naar PC wil brengen.
horizon forbidden west screenf1592466285

Horizon Zero Dawn nog even gratis

Alhoewel de tweede Horizon game dus in aantocht is, kan de originele Horizon Zero Dawn game nog steeds heerlijk zijn om te spelen. Gamers met een PS4 en/of PS5 hebben deze maand nog geluk. De game is namelijk gratis te downloaden op de PlayStation. Spelers hebben door het zogeheten Play At Home initiatief van Sony de mogelijkheid om de game gratis te downloaden. Met het initiatief wil Sony haar spelers motiveren om in tijden van de coronapandemie zoveel mogelijk thuis te blijven.
De mogelijkheid om Horizon Zero Dawn gratis te downloaden is er nog tot 14 mei. In het spel verken je, als Aloy, een post-apocalyptische wereld waar meer robots zijn dan mensen. Aloy gaat op reis om haar verleden te ontdekken, terwijl zij ook robots en andere kwade krachten moet verslaan. Het is helemaal niet ingewikkeld om Horizon Zero Dawn gratis voor jezelf te claimen. Het enige wat je moet doen is een PSN-account aanmaken. Zodra je dit hebt gedaan, heb je tot 14 mei de tijd om de game gratis aan te schaffen. Hiermee kun je het spel voor altijd gratis spelen en jezelf dus goed voorbereiden op Horizon: Forbidden West.

Populair Nieuws