Horizon Forbidden West krijgt nieuwe CGI-trailer

News
vrijdag, 11 februari 2022 om 18:30
horizon forbidden west slangf1642430571
Nog een weekje wachten en dan kunnen we eindelijk aan de slag met Horizon Forbidden West. Zo dicht op de release is het geen wonder dat Sony de game nog een flinke marketing push meegeeft. Zo is er nu een nieuwe trailer voor de game te zien.
In de trailer zien we Aloy op avontuur door allerlei verschillende gebieden. We zien haar bijvoorbeeld onder water en in de sneeuw. Ze loopt bovendien, zoals natuurlijk verwacht in de wereld van Horizon, ook allerlei robotwezens tegen het lijf.
Hoewel de trailer er erg mooi uitziet is hij niet representatief voor hoe de game eruit ziet. Het is namelijk een cinematische CGI-trailer. Er zijn dan ook geen gameplay beelden te zien. Maar het is wel een mooie trailer om in de stemming te komen. Je kunt hem hieronder bekijken.

Genoeg gameplay in eerdere trailers

Hoewel er geen nieuwe gameplay te zien is in deze trailer, hebben Sony en Guerrilla weinig meer te bewijzen als het aankomt op hoe Horizon Forbidden West eruit ziet. De game ziet er natuurlijk het beste uit op PS5, maar ook op de PS4 is er weinig om over te klagen. Zelfs de originele PS4 houdt zich redelijk staande onder deze game.
Als je niet kunt wachten om de game te spelen is het handig om de game alvast te pre-loaden. Dat kan nu namelijk en gezien de grootte van de download is het misschien verstandig om dat niet op 18 februari te hoeven doen.
Ben je er nog niet over uit of je de game gaat halen? Lees dan hier alles wat je moet weten over Horizon Forbidden West. Wil je nog dieper in de game duiken, neem dan een kijkje in ons ABC over de game.

Populair Nieuws