Horizon Forbidden West Collector's Edition nu tijdelijk weer te scoren!

News
donderdag, 14 april 2022 om 11:00
horizon forbidden west 3f1622150785
Ben je een groot fan van de Horizon-reeks van Guerrilla en wil je de ultieme versie van de nieuwe game in huis halen? Dan moet je er snel bij zijn, want de Horizon Forbidden West Collector’s Edition is nu tijdelijk weer te scoren.
Hoewel de Horizon-franchise pas twee games telt, heeft de reeks al een flinke fanbase opgebouwd. Dat is ook niet zo vreemd, want de games van de Nederlandse ontwikkelaar zijn ijzersterk. Zo wist Horizon Forbidden West in onze review maar liefst een 9,8 te scoren!
Een grote fanbase betekent natuurlijk ook dat speciale uitgaves zoals een Collector’s Edition is no time zijn uitverkocht en voor Horizon Forbidden West wat dat dan ook zeker het geval. Gelukkig kan je de Collector’s Edition nu tijdelijk weer scoren, dus wees er snel bij als je eerder naast het net hebt gevist!
horizon forbidden west collectors editionf1642171470

Wat zit er allemaal in de Collector’s Edition?

Zoals we van Collector’s Editions gewend zijn tegenwoordig, hebben Guerrilla en Sony de speciale versie lekker vol gestopt met toffe en exclusieve goodies, naast uiteraard de game zelf. Zo krijg je er een speciale steelbook case bij om je game in de stallen en een boek vol met de art van Horizon Forbidden West. Maar de show wordt gestolen door de beeldjes van Aloy en de reusachtige Tremortusk.
Naast de fysieke goodies zit de Collector’s Edition ook vol met digitale content. Zo kan je genieten van de soundtrack, zit er een speciale comic bij, meerdere outfits en speciale wapens voor Aloy en nog meer. Wil je dus de ultieme versie van Horizon Forbidden West in huis halen, dan moet je nu toeslaan!