Hogwarts Legacy trailer duikt in de Zwarte Kunsten

News
woensdag, 24 augustus 2022 om 10:00
hogwarts legacyf1673674949
Het is alweer een tijdje geleden dat we een trailer hebben gezien voor Hogwarts Legacy, maar daar is nu verandering in gekomen. Zoals eerder beloofd is de Harry Potter-game getoond tijdens gamescom. De nieuwe trailer laat zien dat je je ook in Zwarte Kunsten kunt verdiepen.
In de nieuwe trailer voor Hogwarts Legacy krijgen we te zien wat je te wachten staat als je bevriend raakt met de Zwadderich-student Sebastian Sallow. Hij heeft het er namelijk over meer te weten te komen over Zalazar Zwadderich. Mocht je hem daarin bijstaan, dan leer je ook tenminste één van de onvergeeflijke vloeken, namelijk crucio.
De trailer bevestigt daarnaast een aantal interessante gelekte details. Zo kwam bijvoorbeeld eerder naar buiten dat er een editie van de game zou zijn die early access geeft. Dat blijkt te kloppen, want met de Digital Deluxe Edition kun je Hogwarts Legacy 72 uur voor de release spelen.
Daarnaast bevat de Digital Deluxe Edition een paar andere bonussen, waarvan er veel verwant zijn aan de Zwarte kunsten. Zo is er een Dark Arts Pack, met daarin een Thestral mount, een Darkt Arts Cosmetic Set en een Dark Arts Battle Arena. Andere bonussen zijn een Onyx Hippogriff mount en een Dark Arts Garrison Hat.

Wanneer is de release van Hogwarts Legacy?

Het lange wachten op nieuwe trailers deed veel mensen vermoeden dat Hogwarts Legacy niet meer dit najaar in de winkels zou liggen. Dat werd onlangs bevestigd, toen bekend werd dat de game op 10 februari 2023 zou verschijnen. Het is even langer wachten, maar gelukkig nog te overzien.