Bloodborne-achtige Pinocchio game Lies of P komt dag één naar Game Pass

News
woensdag, 24 augustus 2022 om 10:30
lies of pf1661328114
Tijdens gamescom Opening Night Live is een nieuwe, bizarre game getoond. Lies of P, een Bloodborne-achtige Pinocchio game, krijgt een release in 2023 en zal vanaf dag één meteen te spelen zijn op Game Pass.
Er waren niet veel verrassingen verwacht voor de openingsshow voor gamescom 2022, maar toch heeft Geoff Keighley een aantal verrassingen uit de hoge hoed getoverd. Eén van de grootste verrassingen is zonder twijfel Lies of P, een nieuwe game van ontwikkelaar Round 8 Studio.
In Lies of P speel je met niemand minder dan Pinocchio, de jongen van hout wiens neus groeit wanneer hij liegt. In de game is het verhaal alleen wel even anders dan normaal, want Pinocchio is een mechanische pop die op jacht is naar zijn maker Gepetto.
Die zoektocht is alleen niet zo makkelijk, want Krat - de stad waarin de game zich afspeelt - is een levende hel geworden en lijkt qua sfeer veel op Bloodborne. Ook qua gameplay lijkt de game een beetje leentjebuur te spelen bij FromSoftware, dus verwacht een uitdagend avontuur.

Lies of P komt meteen naar Game Pass

Tijdens Opening Night Live is een uitgebreide gameplay trailer getoond van Lies of P, inclusief nog andere belangrijke informatie. Zo heeft uitgever Neowiz onthuld dat de game ergens in 2023 gelanceerd zal worden en leden van Game Pass zullen er geen cent voor hoeven te betalen. Lies of P zal namelijk vanaf dag één meteen beschikbaar zijn op de abonnementsdienst van Microsoft.