Hogwarts Legacy fans willen een opvallende feature

News
vrijdag, 10 februari 2023 om 18:00
hogwarts legacy classf1675674505
Veel fans hebben lang gewacht op Hogwarts Legacy. Vanaf vandaag kan ook iedereen die geen Early Access had eindelijk met de game aan de slag. Het blijkt nu dat spelers een bijzondere feature missen.
Hogwarts Legacy zit boordevol activiteiten waar menig Harry Potter-fan al jaren mee aan de slag wil. Zwerkbal mag dan geen feature van de game zijn, maar je kunt het kasteel uitgebreid verkenen, evenals Zweinsveld. Uiteraard zijn er ook veel spreuken te leren.
Maar toch missen fans nog een feature. Op Reddit maken meerdere gebuiker kenbaar dat ze graag zouden gaan zitten. Eén speler zou graag af en toe pauze willen nemen om gewoon ergens te gaan zitten en de omgeving in zich op te nemen.
Een andere speler heeft een andere reden om te willen zitten. In een schoolomgeving, helemaal een kostschool zoals Zweinstein, wil je natuurlijk een beetje kunnen socializen met je medestudenten. Maar dat kan niet, wat volgens deze speler zorgt voor een verminderd gevoel dat de wereld daadwerkelijk leeft en dat je er een actieve rol in speelt.

Hogwarts Legacy scoort goed

Hoewel de game controversieel is door associatie met J.K. Rowling, doet hij het goed bij het publiek. Op Twitch brak hij kort na lancering een kijkcijferrecord. Op Steam was het aantal gelijktijdige spelers bij Early Access alleen al hoger dan veel eerdere single-player games ooit hebben bereikt.

Populair Nieuws