In de Fast X trailer wordt er weer flink geracet

News
vrijdag, 10 februari 2023 om 18:30
fast and furious 9f1622019123
De aankomende Fast X film heeft een eerste echte trailer gekregen. In de trailer van het tiende deel van de Fast and Furious filmserie, gaat de franchise terug in de tijd.
In de Fast X trailer, zien we Dante (Jason Mamoa) voor het eerst in actie. Hij is de slechterik van de film en heeft het gemunt op Dominic Toretto (Vin Diesel) en zijn ''familie''. In Fast Five stalen zij namelijk een kluis die Dante toevallig ook wilde leegroven. Nu is hij jaloers op het prachtige leven van Dom en daarom gaat hij wraak nemen.
In de trailer zien we verschillende karakters van de serie terugkomen. Zo komt het gehele team van Dom voor in de Fast X trailer. Daarnaast is ook de zoon van Dom nu een stuk ouder en raakt hij ook betrokken bij dit conflict. Verder zien we Charlize Theron weer als Cipher, John Cena als Jakob en Jason Statham als Ian Shaw. Brie Larson maakt in deze trailer ook haar debuut als een karakter genaamd Tess. Wat haar rol wordt in de film is alleen nog niet veel duidelijker geworden.

Wat is de Fast X releasedatum?

Het tiende deel van de Fast & Furious reeks komt op 18 mei uit in de Nederlandse bioscopen. Als we de Fast X trailer moeten geloven beloofd het weer een avontuur bomvol met actie te worden. In enkele scenes maakt Dom zich zelfs weer klaar om te racen. Dat is iets wat we tegenwoordig niet meer veel zien in de Fast & Furious films.
Fast X is het eerste deel van de tweedelige finale. Over ongeveer drie maanden kunnen we dus deze langlopende serie dichterbij de eindstreep zien komen.

Populair Nieuws