Hogwarts Legacy release wederom uitgesteld

News
dinsdag, 07 maart 2023 om 11:00
hogwarts legacyf1673674949
Voordat de game vorige maand uitkwam, werd Hogwarts Legacy geregeld uitgesteld. Zelfs nu zijn er nog veel mensen die de game graag zouden spelen, maar nog wachten op de release voor PS4 of Xbox One. Die mensen moeten nog wat extra geduld hebben, want de last-gen versie van de game is opnieuw uitgesteld.
Hogwarts Legacy is nu bijna een maand uit en is in die tijd bijzonder vaak over de toonbank gegaan. Waarschijnlijk had dat alleen nog veel meer kunnen zijn als de PS4 en Xbox One-versies ook uit waren geweest. Maar wie op die één van die consoles wil spelen moet nog langer wachten.
De release voor Xbox One en PS4 stond gepland voor 4 april, maar het officiële Twitter-account van Hogwarts Legacy laat weten dat de game nog een maand wordt uitgesteld. De nieuwe releasedatum is 5 mei. Reden voor het uitstel is eenvoudigweg dat er meer tijd nodig is om de games in een goede staat af te leveren.

Switch release Hogwarts Legacy pas na PS4, Xbox One

Gelukkig hoeven spelers op PS4 en Xbox One nog altijd nog niet zo lang te wachten als fans die de game op Switch willen spelen. Die versie komt namelijk nog een paar maanden later. De release op Nintendo’s hybride staat gepland voor 25 juli.
Die datum is gelukkig op dit moment niet verder verschoven. Maar het kan natuurlijk zijn dat dat nog gaat gebeuren wanneer juli dichterbij is. Gelukkig zijn next-gen consoles, met name de PS5, tegenwoordig een stuk beter beschikbaar, dus voor veel spelers zijn er mogelijkheden behalve wachten op de release op PS4, Xbox One en Switch.