F1 TV positief ontvangen na eerste race van het jaar

News
dinsdag, 07 maart 2023 om 10:30
max verstappen rb19 pre season test 2023f1677588608
Afgelopen weekend was het eindelijk tijd voor de eerste race van het nieuwe Formule 1-seizoen. Terwijl er veel klachten waren op de technische prestaties van Viaplay, waren veel klanten juist positief over F1 TV.
Sinds vorig jaar kan je de Formule 1 niet meer volgen via Ziggo, maar heb je nu twee andere opties. De meest bekende is ongetwijfeld Viaplay. De nieuwe streamingdienst heeft immers de rechten van Ziggo overgenomen en heeft met een grote campagne de komst in Nederland bekendgemaakt.
Er zijn sinds vorig jaar alleen wel veel klachten over Viaplay. Zo was niet iedereen tevreden met het commentaar en ook kampte de streamingdienst met technische problemen. Die problemen lijken dit jaar nog steeds niet helemaal opgelost te zijn, waardoor ontevreden klanten nu overstappen naar de andere optie: F1 TV. Of om precies te zijn, F1 TV Pro, het abonnement waarmee de Grands Prix live kan kijken.

Positieve reacties op F1 TV

Op social media waren er afgelopen weekend een aantal klachten over F1 TV als het aankomt op de beeldkwaliteit. Dat probleem was voor velen alleen snel opgelost tot simpelweg ‘hoge kwaliteit’ aan te vinken bij de instellingen. Op Twitter zijn daarnaast voornamelijk veel positieve reacties over de streamingdienst te vinden.

Geduld voor het volgende F1-weekend

Na de eerste race van het seizoen kunnen velen niet wachten op de volgende race. Daarvoor moeten we alleen wel even geduld hebben. De teams en coureurs krijgen namelijk een weekje rust. Het is vervolgens tijd voor de Grand Prix van Saoedi-Arabië op 19 maart.

Populair Nieuws