Hogwarts Legacy-ontwikkelaar gaat werken aan Horizon game

News
vrijdag, 27 januari 2023 om 11:30
horizon forbidden west tremortusk attack omgevingenf1645055155
Na Hogwarts Legacy mag ontwikkelaar Studio Gobo nu nog een mooie titel op haar cv zetten. De studio gaat namelijk Guerrilla helpen met een Horizon game.
Hoewel er vaak één studio de hoofdontwikkeling voor haar rekening neemt bij een game, wordt er ook geregeld een beroep gedaan op andere studio’s. Dat geldt bijvoorbeeld voor Studio Gobo. De ontwikkelaar heeft onder andere geholpen met de ontwikkeling van Hogwarts Legacy, Redfall, Disney Infinity en For Honor.
Studio Gobo heeft nu onthuld dat het bedrijf nog een mooie titel aan het lijstje toe kan voegen. Via Twitter maakt de studio bekend dat het namelijk niemand minder dan Guerrilla gaat helpen met het maken van games in het Horizon-universum. De ontwikkelaar is ook op roep naar meer mensen om te helpen bij het ontwikkelen van de games.

Veel Horizon aan de horizon

Die extra hulp kan Guerrilla goed gebruiken. Zo komt de Nederlandse studio binnenkort met Horizon Call of the Mountain en de eerste uitbreiding voor Horizon Forbidden West, maar daar blijft het niet bij.
In december maakte Guerrilla namelijk bekend dat er wordt gewerkt aan een multiplayer game in het universum van Horizon, naast het maken van ‘epische solo avonturen voor Aloy’. En dan zijn er ook nog eens geruchten dat er een remaster aankomt van Horizon Zero Dawn. Genoeg dus om naar uit te kijken voor de fans van de franchise.