Hogwarts Legacy launch trailer maakt ons lekker voor release

News
woensdag, 01 februari 2023 om 16:30
hogwarts legacy screenf1674732515
Nog een weekje wachten en dan is het eindelijk tijd voor de release van Hogwarts Legacy. Om ons daar goed om voor te bereiden, heeft Warner Bros. nu de launch trailer voor de game uitgebracht.
Op 10 februari - of 7 februari als je de Deluxe Edition in de pre-order hebt staan - is het eindelijk zover: de release van Hogwarts Legacy. De Harry Potter-game is meerdere keren uitgesteld, maar het geduld van de fans wordt nu niet meer langer op de proef gesteld. Het ziet er bovendien naar uit dat de extra maanden ontwikkeltijd ons trakteert op een sterke game.
Dat komt ook goed naar voren in de launch trailer voor Hogwarts Legacy, die Warner Bros. vandaag heeft uitgebracht. In de trailer wordt duidelijk dat er voor de speler een uitzondering wordt gemaakt op Hogwarts. Ook zien we een aantal lessen voorbij komen op de magische school.
De progatognist is geen normale leerling, hij heeft namelijk de gave om ancient magic te gebruiken. Daardoor komt hij ook vaak in een lastig parket te zitten, zoals te zien is in de launch trailer. Zo zal je het in Hogwarts Legacy tegen allerlei vijanden moeten opnemen, van dark wizards tot aan Manticores en trollen.

Hogwarts Legacy release niet voor alle platformen

Als je komende week van Hogwarts Legacy wil genieten, dan heb je wel een next-gen console of een PC nodig. De release op de PlayStation 4 en Xbox One is namelijk uitgesteld tot 4 april. Spelers op de Nintendo Switch moeten nog iets langer geduld hebben, de game verschijnt op dat platform namelijk pas op 25 juli.