PlayStation Store gooit veel toppers in de sale!

News
woensdag, 01 februari 2023 om 17:00
horizon forbidden westf1675161467
Vaak zijn het de mindere games die het snelst in prijs dalen, maar een nieuwe PlayStation Store sale wil dat omdraaien. Je kunt nu juist allerlei topgames met korting scoren.
Een nieuwe sale in de PlaySatation Store staat in het teken van de “keuze van deskundigen”, wat in het Engels met de iets gebruikelijkere formule “critics choice” wordt aangeduid. Dat wil zeggen dat er allerlei sterk ontvangen games zijn afgeprijsd. Je kunt dan ook een aantal hooggewaardeerde games met korting scoren.

Dikke korting in PlayStation Store!

Een aantal van de afgeprijsde titels zijn ook nog eens relatief recent. Als er dus in het afgelopen jaar iets is uitgekomen wat je bij lancering te duur vond, dan is dit een mooi moment om eens rond te neuzen. We zetten alvast wat mooie deals voor je op een rij.
Als het bovenstaande het niet niet is voor je, dan kun je natuurlijk altijd even zelf in de PlayStation Store kijken. Daar zijn nog veel meer games met korting te vinden.
Overigens zijn er nog andere manieren om een dealtje te scoren. Zo is een populaire shooter nu met flinke korting te halen bij bol.com. Ook kun je deze week flink besparen als je een nieuwe smartphone nodig hebt.