Hogwarts Legacy krijgt stapels sidequests

News
donderdag, 26 januari 2023 om 12:00
hogwarts legacyf1673674949
In Hogwarts Legacy krijgen spelers de kans om hun droom om op Zweinstein naar school te gaan waar te maken. Daarbij wordt je niet zomaar door een verhaal geloodst. De game kent meer dan honderd sidequests die ook het hoofdverhaal beïnvloeden.
Het duurt niet lang meer voor je aan de slag kunt met Hogwarts Legacy. Wanneer het zover is kun je, zo blijkt, heel wat content verwachten. Tegenover Gamesradar vertelt Moira Squier, de narrative director van de game, dat de game meer dan honderd sidequests telt.
Die kun je bovendien in elke volgorde spelen die je wil, zo vertelt Squier. Zoiets zou potentieel rare interacties in het hoofdverhaal kunnen veroorzaken, maar dat gat volgens Squier niet gebeuren. Welke sidequests je doet heeft namelijk invloed op hoe de personages in die quests met je omgaan in het hoofdverhaal en omgekeerd.

Wanneer is de release van Hogwarts Legacy?

Hoe dit alles uitpakt in de game kun je binnenkort zelf ervaren. De game verschijnt namelijk op 10 februari, dus over iets meer dan twee weken. Wie de Digital Deluxe Edition heeft gepre-orderd mag zelfs drie dagen eerder al beginnen.
Als je wanneer de game beschikbaar wordt meteen aan de slag wil, is het handig om hem te preloaden. Zo hoef je niet te wachten op een download en installatie op de dag van release. De preload is al beschikbaar op Xbox Series X en zal ongetwijfeld ook snel volgen voor andere platforms.