Scoor dikke korting op monitors bij bol.com

News
donderdag, 26 januari 2023 om 12:30
samsung lc34h890wguxenf1674727048
Als je veel werkt of gamet op PC is het van belang om een goede monitor aan te sluiten. Aan de ene kant omdat je anders niets ziet, maar ook zeker omdat een goed beeld je hele flow kan verbeteren. Bij bol.com kun je nu terecht voor flinke korting op monitors.
Heb je een nieuwe PC, of ben je gewoon toe aan een beter of extra scherm? Dan heeft bol.com een mooie actie voor je. De grote webwinkel heeft namelijk veel monitors in de aanbieding, met kortingen die flink kunnen oplopen.

Monitors in de sale bij bol.com

Je kunt je geld wel kwijt aan een monitor, helemaal als je een goede wil. Het is dan ook mooi meegenomen als je wat korting kunt pakken. We hebben alvast wat mooie deals voor je op een rij gezet.
Uiteraard zijn er nog de nodige andere exemplaren afgeprijsd. Als er hier niet tussen zit dat geschikt is voor jouw setup en je budget, dan kun je altijd nog een kijkje nemen bij bol.com zelf.
Overigens kun je nog tot en met dit weekend terecht bij MediaMarkt voor nog meer korting. Daar loopt namelijk de jaarlijkse BTW Weg Ermee actie. Vrijwel alles is daar te scoren met een korting die gelijk staat aan wat je normaal aan BTW betaalt. Dat komt neer op 21 procent, wat in veel gevallen best de moeite is.