Nog een Ubisoft-game op weg naar Game Pass?

News
donderdag, 28 juli 2022 om 11:16
xbox game passf1628271615
Er komen de laatste tijd aardig wat Ubisoft-games naar Xbox Game Pass. Onlangs kwam bijvoorbeeld Watch Dogs 2 nog naar Game Pass. Nu lijkt het erop dat ook Immortals Fenyx Rising naar de dienst komt.
Als we Twitter-gebruiker Aggiornamenti Lumia mogen geloven komt Immortals Fenyx Rising naar Game Pass. Deze lekker komt geregeld met informatie rondom de Xbox Store en verschillende andere dingen. Nu beweert deze persoon dat “PCImmortalsFenyxRising” bij de Xbox Store is ingediend.
Aggiornamenti Lumia wijst erop dat eerder indieningen van dat soort titels vrijwel altijd leidden tot een game die naar Game Pass kwam. Dat was bijvoorbeeld het geval met Watch Dogs 2 en Assassin’s Creed Origins. Logischerwijs zou dat dus ook gelden voor Immortals Fenyx Rising.
Ondanks dat specifiek “PCImmortalsFenyxRising” ingediend zou zijn, is het niet zo dat de game dan alleen naar PC Game Pass zou komen. De andere genoemde games hadden ook allemaal het prefix PC. Die zijn alleen ook Xbox Game Pass gekomen.

Komt Immortals Fenyx Rising naar Game Pass?

Het is op dit moment niet bevestigd door Ubisoft of Microsoft dat Immortals Fenyx Rising inderdaad aan Game Pass wordt toegevoegd. Wel is het inderdaad een trend dat er veel Ubisoft-titels naar de abonnementsdienst komen. Wie weet zien we in de komende maanden ook Immortals Fenyx Rising voorbij komen.