Hoge korting op games in Amazon Prime sale

News
woensdag, 12 oktober 2022 om 12:00
amazon primef1637335489
De gekte van Black Friday laat nog even op zicht wachten, maar Amazon vindt wel een excuus voor wat deals. De webshop heeft momenteel bijvoorbeeld een soort tweede Prime Day. Daarbij zijn er ook veel games in de aanbieding.
Games zijn duur, wordt wel eens gezegd. Als je uitrekent hoeveel je uiteindelijk per uur betaalt valt het juist heel erg mee, maar het geld dat je in eerste instantie neer moet leggen kan inderdaad enigszins oplopen. Gelukkig zijn games ook geregeld in de aanbieding, zoals ook nu in de nieuwe Amazon Prime sale.

Amazon Prime deals op topgames

Als je Amazon Prime abonnee bent kun je nu flinke korting scoren op verschillende topgames. In sommige gevallen gaat er zo de helft van de prijs af. We hebben hieronder wat mooie deals voor je op een rij gezet.
Er zijn trouwens nog meer deals, zowel in gaming, als in veel andere categorieën. Overzichtelijk is het niet echt te noemen, maar je weet nooit wat je nog tegen het lijf loopt. Bedenk wel dat je Amazon Prime-abonnee moet zijn. Dat is gelukkig niet bijzonder duur en bovendien krijg je er ook een streamingdienst bij.
Als je je geld liever anders uitgeeft zijn er genoeg mogelijkheden. Zo heeft bol.com verschillende deals lopen en pakt ook MediaMarkt uit. Als je van LEGO houdt kun je in deze sale de tweede set voor de halve prijs krijgen.

Populair Nieuws