Het Videoland aanbod breidt uit met gloednieuwe documentaire

News
woensdag, 12 oktober 2022 om 11:30
videolandf1665554834
Het Videoland aanbod bevat al allerlei Nederlandstalige documentaires. Nu heeft techjournalist Daniel Verlaan een nieuwe documentaire naar de streamingdienst gebracht.
Verlaan heeft een boek en een podcast gemaakt over internetcriminaliteit met beide de titel ‘Ik weet je wachtwoord’. Nu heeft de techjournalist onder dezelfde naam een documentaire naar het Videoland aanbod gebracht. Ik Weet Je Wachtwoord heeft één seizoen met drie afleveringen en is vanaf vandaag te zien op de streamingdienst.
In de Videoland documentaire neemt Verlaan de kijkers mee in de wereld van internet criminaliteit. De eerste aflevering gaat over de dark web, de tweede over ransomware en de derde en laatste aflevering over online shaming. In Ik Weet Je Wachtwoord interviewt Verlaan mensen die betrokken zijn bij deze onderwerpen en toont hij aan wat voor invloed hackers kunnen hebben op levens van onschuldige mensen.

Videoland aanbod te zien op een nieuwe app

Populaire Videoland series als Mocro Mafia, The Handmaid’s Tale en nu dus ook Ik Weet Je Wachtwoord zijn vanaf afgelopen week te vinden op een nieuwe app. Mobiele apparaten kunnen nu in de App Store en bij Google Play de Videoland V2 app downloaden. De nieuwe app laat gebruikers beter navigeren en zorgt voor een stabielere kijkervaring, om optimaal te kunnen genieten van het Videoland aanbod op mobiele apparaten.
Binnenkort heeft het Videoland aanbod nog meer te bieden. Op 20 oktober komt er namelijk nog een documentaire naar Videoland. Deze docuserie gaat over Andre Hazes. En ook het eerste seizoen van de reality serie 'The Real Housewives of Amsterdam' komt volgende maand naar de streamingdienst.