bol.com gaat los met korting op enorm veel producten!

News
maandag, 10 oktober 2022 om 14:00
samsung galaxy watch 5f1665401092
Bij bol.com kan je de hele week profiteren van een nieuwe sale. De Nederlandse webshop gaat nu namelijk los met korting op enorm veel producten, speciaal voor Select-leden!
We hebben het waarschijnlijk allemaal wel een keer meegemaakt, dat je net een paar cent te weinig komt bij een webshop om in aanmerking te komen voor een gratis verzending. Vaak moet je dan maar de verzendkosten betalen of je gooit er een product bij dat je vervolgens nooit gaat gebruiken.
Bij bol.com hoef je je geen zorgen meer te maken over dat probleem met Select. Voor 11,99 euro per jaar betaal je namelijk nooit verzendkosten bij de webshop, ook niet als je onder de twintig euro zit. Daarnaast spaar je voor cadeau’s en kan je ook nog eens geregeld profiteren van een exclusieve sale.

Nieuwe Select-sale bij bol.com

Dat laatste is nu ook weer het geval. Bij bol.com is namelijk de hele week lang een Select-sale bezig, waarbij je kan profiteren van korting op enorm veel producten. Of het nu een smartwatch is, games, een nieuwe laptop of draadloze oortjes, je kan het nu allemaal met korting halen. Wij hebben alvast de beste deals voor je op een rij gezet!
Naast deze deals zijn er nog veel meer aanbiedingen waar je van kan profiteren op bol.com. Check hier het hele overzicht van de Select-deals bij bol.com Of check hier de uitverkoop die MediaMarkt momenteel houdt!