Scoor dikke korting op LEGO in deze sale!

News
dinsdag, 11 oktober 2022 om 16:00
LEGO, wie kent het niet. Het hoort bij het meest gewilde speelgoed, maar helaas ook bij het duurste speelgoed. Zeker met Sinterklaas en Kerst een stuk dichterbij dan je denkt zullen een hoop mensen blij zijn met deze nieuwe sale.
Of je nu graag iets bouwt of gewoon goed stevig speelgoed zoekt, LEGO is altijd een goede optie. Maar zeker in de huidige econosmische situatie is het misschien wat aan de dure kant. Gelukkig kun je ook af en toe een dealtje scoren.

Veel LEGO deals bij Kruidvat!

Op dit moment kun je mooie korting scoren bij Kruidvat. Dat is niet waar we doorgaans zoeken naar een LEGO sale, maar met deze deals hoor je ons niet klagen. Veel LEGO en Duplo gaat namelijk voor onder de adviesprijs over de toonbank en daarbovenop is het tweede halve prijs.
Het bovenstaande is lang niet alles wat er te vinden is in deze sale. Je kunt hier alle LEGO en Duplo vinden die je nu kunt scoren. Je zou bovendien ook nog naar ander speelgoed kunnen kijken.
Als LEGO toch net niet is wat je zoekt, dan kun je ook even kijken bij bol.com. Daar loopt namelijk een grote sale op allerlei verschillende producten. Voor dingen in de hoek van computer en tv kun je de MediaMarkt Mega Deals van deze week belijken.