Hoe duur wordt de GTA Trilogy remaster?

News
maandag, 11 oktober 2021 om 17:30
gta trilogy definitive editionf1633945664
Vorige week heeft Rockstar bevestigd wat er volgens de geruchten al langer aan zit te komen. Er komt namelijk een GTA Trilogy aan. Er is alleen nog weinig bekend over de remastered games. Nu zijn er wel al leaks van hoe duur de trilogie mogelijk zal zijn.
Vaak worden remastered games voor een lagere prijs verkocht dan nieuwe games. Er is immers een stuk minder werk aan besteed dan een compleet nieuwe titel. Dit zal mogelijk alleen niet het geval zijn voor de trilogie van Rockstar. Volgens de site van Base.com, een Britse webshop, kan je de game namelijk pre-orderen voor omgerekend ongeveer 60 of 70 euro. Dat heeft een Twitteraar vastgelegd voordat de prijzen werden verwijderd. Als dit waar is, dan kost de trilogie evenveel als een nieuwe game.
Net zoals andere games van tegenwoordig zullen de next-gen versies van de games duurder zijn. In dit geval zal de PS4 en Xbox One versie naar verluidt 60 dollar kosten en de PS5 en Xbox Series X versie 70 euro. Of dit ook echt de prijzen zijn is niet zeker. Er is door Rockstar namelijk nog niets gezegd over de prijs van de trilogie.

Wat weten we al van de trilogie?

We weten eigenlijk nog maar weinig van de trilogie. We weten nu wel dat het er aan komt en welke games onderdeel zijn van de trilogie. Daarnaast heeft Rockstar ook laten weten dat niet alleen de graphics om de schop gaan, maar dat de gameplay ook wat aanpassingen gaat krijgen. Het hoeft niet meer lang te duren voordat we meer weten. Fans denken namelijk dat de eerste trailer op 22 oktober zal verschijnen. Dit is dan precies op de twintigste verjaardag van GTA 3. De trilogie komt sowieso ergens dit jaar uit. We hoeven dus niet meer lang te wachten op de release.

Populair Nieuws