'GTA The Trilogy release gepland voor november'

News
vrijdag, 01 oktober 2021 om 12:00
gta vice cityf1618407055
Rockstar Games heeft nog altijd niet de vermeende remasterbundel van Grand Theft Auto III, Vice City en San Andreas aangekondigd. Toch is het steeds duidelijker dat de bundel gaat verschijnen. Eerst was er de rating die de Trilogy kreeg in Korea, maar nu meldt Kotaku ook de releasemaand te weten.
Eerder deze week lekte uit dat GTA: The Trilogy een rating heeft gekregen in Korea. Vaak is dit een indicatie dat de aankondiging van een game dichtbij is. Rockstar Games heeft de remasterbundel zelf alleen nog niet uit de doeken gedaan.
Daar lijkt heel snel verandering in te gaan komen. Volgens Kotaku staat de GTA The Trilogy release namelijk gepland voor november 2021. Zo melden bronnen aan het medium.
In eerste instantie was het de bedoeling dat de game in oktober of begin november uit zou komen. Inmiddels zijn de plannen een beetje aangepast en staat de releasedatum vast voor november 2021. Tenminste, als de anonieme bronnen van Kotaku geloofd mogen worden.

GTA The Trilogy release vervangt GTA 5?

Mits de informatie correct is (of Rockstar Games besluit dit plan niet nog verder aan te passen), komt de GTA The Trilogy remasterbundel uit in de maand waarin eerst GTA 5: Enhanced and Expanded uit moest komen. De remasters voor PS5 en Xbox Series X werd alleen uitgesteld en komt nu pas in 2022.
Uiteindelijk is het nog even afwachten wat de precieze plannen zijn van Rockstar Games. Eerst moet GTA The Trilogy namelijk nog officieel aangekondigd worden voordat er een releasedatum kan komen. Mogelijk gaat dat dus wel in de komende weken gebeuren. Tot die tijd wachten we nog even af.