Hint Dwayne Johnson op het einde van Black Adam?

News
zondag, 18 december 2022 om 11:00
black adam st 8 jpg sd high 2022 warner bros pictures all rights reserved photo credit courtesy of warner bros picturesf1670674094
Het passieproject van Dwayne Johnson, Black Adam, doet het minder goed dan gehoopt in de bioscopen. Niet alleen kreeg de film gemengde reacties van critici, ook financieel wordt de film gezien als een flop. Geen goed vooruitzicht voor een vervolg dus, wat alleen maar bevestigd lijkt te worden door Johnson zelf.
Ondanks de vele pogingen van Warner Bros. om DCEU een waardige concurrent te maken voor de MCU, lijkt dat maar niet te lukken. Niet gek dus dat er een hoop veranderd wordt in het filmuniversum van DC. Onlangs werden James Gunn en Peter Safran aangesteld als co-CEO’s van DC Studios en sindsdien lijkt het ene project na het andere project te stranden.

Hoop veranderingen in de DCEU

Zo meldde vorige week The Hollywood Reporter dat Gunn en Safran een einde zouden willen maken aan de Snyderverse en alle karakters die door Zack Snyder zijn gecast. Wonder Woman 3 in de huidige vorm met Patty Jenkins aan het roer is volgens THR dood. Volgens Gunn is een deel van het artikel waar, een deel half waar en een deel niet waar. Wat dan precies waar is, was destijds nog niet duidelijk, maar voor één acteur uit de Snyderverse is nu definitief het doek gevallen: Henry Cavill keert niet terug als Superman.
Dat betekent niet dat Superman zelf niet terugkeert in de DCEU: volgens Gunn is Superman een grote prioriteit. Wie de rol van de iconische held nu op zich gaat nemen is nog niet bekend, maar het wordt in ieder geval een jongere acteur aangezien DC zich wil richten op een jongere versie van het karakter.
Nu lijkt het er ook op dat het gedaan is met Black Adam. Hoewel er nog niets officieel bekend is gemaakt door DC Studios, Warner Bros. Discovery of Dwayne Johnson zelf, hint die laatste er wel op. Johnson heeft namelijk de officiële Instagram-accounts van Black Adam en Warner Bros. Discovery ontvolgd.
Heb je Black Adam nog niet gezien? Dat kan nu op HBO Max.

Populair Nieuws