Zo kun je Sonic Frontiers gratis testen

News
zondag, 18 december 2022 om 10:30
sonic frontiersf1668414103
De nieuwste Sonic-game, Sonic Frontiers, is alweer een tijdje uit in de wereld. Weet je nog niet helemaal zeker of de game wat voor jou is, is er een manier om dat te testen.
Sonic Frontiers kwam vorige maand uit en werd gemengd ontvangen door critici. XGN gaf de game een 7. Twijfel jij of je de game nu wel wilt aanschaffen? Dat hoeft niet: je kunt de game namelijk gratis testen, míts je een Nintendo Switch tot je beschikking hebt.
Sega heeft namelijk een gratis demo uitgebracht. Er zit wel een klein addertje onder het gras: voor nu is deze demo alleen te downloaden via de Japanse Nintendo eShop. Hiervoor moet je een Japans Nintendo-account aanmaken, maar daarna kun je de demo gewoon downloaden. De demo laat je de eerste vijftien minuten van de game testen.

Gratis Sonic Frontiers Nintendo Switch demo binnenkort wereldwijd

Vind je dat te veel gedoe, dan is er goed nieuws: de demo wordt binnenkort globaal uitgerold, aldus Morio Kishimoto, de regisseur achter de game. Op Twitter schrijft hij het volgende:
Wanneer de demo beschikbaar is in de Nederlandse eShop is nog niet bekend. Sonic Frontiers is de eerste open wereld game in de reeks en is wereldwijd tot nu toe meer dan 2.5 miljoen verkocht.