Hier kun je Steam Deck-rivaal MSI Claw nu kopen

News
vrijdag, 08 maart 2024 om 13:00
msi clawf1704789632
Sinds de Steam Deck op de markt is gebracht, zijn er al heel wat andere handheld PC’s verschenen. MCI kondigde er onlangs ook één aan. Die is vanaf nu beschikbaar.
MSI heeft zich al vaak bewezen als maker van gaming laptops en PC’s. Niet al te lang geleden onthulde het bedrijf een nieuw product, genaamd de MSI Claw. Het is een handheld, vergelijkbaar met de Steam Deck of de Asus ROG Ally.
Wie interesse heeft in de MSI Claw, hoeft niet meer te wachten op de release. De handheld is namelijk vandaag uitgekomen. Je kunt hem ook meteen bij verschillende Nederlandse partijen kopen.
Bol:
MediaMarkt:
Alternate:
Megekko:

Welke MSI Claw modellen zijn er?

Zoals je ziet zijn er twee varianten van de MSI Claw. Het model met Intel Core Ultra 5 is iets goedkoper met een prijs van 829 euro, terwijl de versie met Intel Core Ultra 7 949 euro kost. Behalve de processors zijn de twee versies heel vergelijkbaar. Beide hebben bijvoorbeeld een 7-inch IPS display met een refresh rate van 120 Hz. Wel is er een verschil in opslag. Het goedkopere model beschikt over 512 GB, terwijl de duurdere variant 1 TB aan opslag heeft.
De MSI Claw is trouwens op dit moment uniek op het gebied van handheld PC’s. Het is namelijk de eerste die gebruikt maakt van de Intel Core Ultra mobile processors.