Fortnite laat spelers vliegen met nieuwe update

News
vrijdag, 08 maart 2024 om 12:30
fortnite chapter 5 season 2f1709894301
Chapter 5 Season 2 is gelanceerd voor Fortnite. De update zorgt voor de komst van een aantal Griekse goden en de mogelijkheid om te vliegen in de battle royale shooter.
Er gingen al de nodige geruchten, maar Epic Games heeft officieel bevestigd dat het nieuwe seizoen van Fortnite een Griekse tintje heeft. Pandora’s Box is namelijk geopend op het Fortnite Battle Royale Island en de Griekse goden - waaronder oppergod Zeus en god van de onderwereld Hades - hebben het eiland overgenomen.
Het eiland is ook flink veranderd door de komst van de goden. Zo kan je onder andere Mount Olympus, de Grim Gate, de Underworld en Brawler’s Battleground bezoeken en daar de strijd aangaan met de nieuwe bezoekers.
De goden hebben hun mythische krachten en wapens meegenomen, maar die kan je ook tegen ze gebruiken. Met de Thunderbolt of Zeus kan je je bijvoorbeeld zelf even de god van de donder voelen, terwijl de Wings of Icarus je de mogelijkheid geven om te vliegen in Fortnite.

Kleden als de Griekse goden

Net zoals met de andere seizoenen van Fortnite is er ook weer een nieuwe Battle Pass. Deze keer kunnen spelers zich kleden als de goden zelf. Door voortgang te boeken in de Battle Pass zijn er namelijk skins vrij te spelen van Cerberus, Aphrodite, Poseidon, Medusa, Zeus, Artemis en Hades.
Later in het seizoen kunnen spelers ook aan de slag met een ander personage dat de elementen kan beheersen. Dat zal namelijk de skin van de avatar Korra uit The Legend of Korra beschikbaar worden gemaakt.