Van deze deals kunnen PC Game Pass-leden nu profiteren!

News
zondag, 27 maart 2022 om 17:00
pc game passf1648052426
Game Pass kennen we natuurlijk als een soort Netflix voor games, maar er zijn nog meer voordelen. PC Game Pass leden kunnen bijvoorbeeld van allerlei deals profiteren. Zo kun je heel wat games goedkoop scoren.
Met PC Game Pass kun je natuurlijk allerlei games gratis spelen (afgezien van je abonnementskosten). Maar bovenop die titels zijn er nog veel meer games die je voordelig kunt spelen met Game Pass. Je krijgt namelijk ook exclusieve ledenkorting op veel games.

De beste ledenkortingen met PC Game Pass

Er zijn veel games die je als PC Game Pass lid met korting kunt krijgen. Daar zijn een paar mooie titels bij. Wij zetten de beste deals voor je op een rij.
  • Marvel’s Guardians of the Galaxy voor 39,99 euro
  • Just Cause 4 Complete Edition voor 13,99 euro
  • Life Is Strange True Colors voor 29,99 euro
  • A Short Hike voor 5,59 euro
  • Final Fantasy IX voor 10,49 euro
Zoals je ziet zijn het niet de minste titels die je als PC Game Pass-lid met korting kunt krijgen. Marvel’s Guardians of the Galaxy was vorig jaar bij velen een verrassende favoriet. Ook Life Is Strange: True Colors gooide hoge ogen. Een exclusieve korting op deze titels is dan ook niet te versmaden.

Wat kost PC Game Pass?

Als jij van deze kortingen wil profiteren hoeft het je niet veel te kosten. Als je nu een abonnement afsluit kost je eerste maand je maar één euro. Daarna kost PC Game Pass je 9,99 euro per maand, wat nog steeds voor alle voordelen geen heel hoge prijs is.

Populair Nieuws