Live het PS5 reveal event kijken doe je zo!

  Het PS5 reveal event is vanavond en die wil je natuurlijk live kijken. Wij zetten de mogelijkheden voor je op een rijtje en hosten de stream zelf ook in dit artikel. De PS5 reveal is vanavond om 22.00 uur Nederlandse tijd, dus sla deze pagina op voor vanavond!

  Update - Het nieuwe PS5 event

  Sony zendt vanavond een gloednieuw PS5 event uit. De show gaat om 22.00 uur beginnen en via deze livestream hieronder kun je alles live volgen. De show duurt 40 minuten.

  De PS5 reveal zal via verschillende kanalen te zien zijn. Sony heeft op haar officiële PlayStation YouTube-kanaal een livestream die je kunt volgen. Op Twitch zal het bedrijf tevens de livestream uitzenden. De livestream begint vanavond om 22.00 uur Nederlandse tijd en zou een uur moeten duren volgens de PlayStation Blog.

  Bekijk hieronder de livestream via YouTube!

  PlayStation 5 reveal verwachtingen

  Natuurlijk zijn de verwachtingen voor de PS5 reveal hoog. Nu Sony bijna een half jaar stil is geweest over de machine en er al veel informatie bekend is gemaakt door de concurrent, Microsoft, zijn fans benieuwd naar de onthullingen van Sony. Wij hebben de games die we verwachten alvast voor je op een rijtje gezet.

  Ook hebben we een speciale bingokaart gemaakt voor het evenement. Op de bingokaart, die je hier kunt vinden, hebben we nog meer verwachtingen uitgesproken. Tevens is het een leuke manier om de stream nog leuker te maken. Mocht je de stream samen met vrienden gaan krijgen, kun je hier nog een alternatieve versie van de bingokaart vinden.

  Dit artikel is op 27 juli 2020 bijgewerkt.

  x

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.